MECHELEN – Het ondernemersplatform #Project2800, opgericht door Wim Voss (NewWorld) en Marina De Groof (DGI) om Mechelen als regio voor ondernemers en als regio voor de toekomst te promoten, gaat live op de grootste vastgoedbeurs van de Belux.

De beurs Realty Estate heeft plaats op woensdag 16 en donderdag 17 mei in Tour & Taxis in  Brussel.

Wim Voss: “#Project2800 zal er aanwezig zijn met een stand van maar liefst 75 m², die the best of Mechelen zal tonen op gebied van vastgoed en projectontwikkeling. Onze stand zal potentiële investeerders duidelijk informeren over wat Mechelen allemaal te bieden heeft als ondernemersregio. Bezoekers kunnen er bovendien kwalitatieve  one-to-one contacten leggen met toonaangevende ondernemers, beleidsmensen en stakeholders uit onze regio.”

#Project2800 organiseert op de beurs op donderdag 17 mei ook twee seminaries:  Mechelen: pioneering the future (met o.a. Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Bart Tommelein) en Hoe een maatschappelijk draagvlak creëren bij grote bouwprojecten (met o.a. burgemeester Bart Somers van Mechelen).

Investeerders aantrekken

Het ondernemersplatform #Project2800 wordt volledig gefinancierd door Mechelse ondernemers uit de regio die hun schouders mee willen zetten onder dit interessante initiatief.

Marina De Groof: “Het is de bedoeling dat ons platform ondernemers dichter bij het beleid brengt en tevens nieuwe investeerders aantrekt om Mechelen uit te bouwen als ondernemersstad van de toekomst. #Project2800 zal dus ook na de Realty Beurs verder actief blijven.”

De initiatiefnemers laten alvast weten dat e-mobility in de Mechelse regio het volgende domein zal zijn dat #Project2800 aanpakt.