BBCOp de Brussels Beer Challenge hebben brouwerijen uit de regio weer heel wat prijzen behaald.

Duvel Moortgat uit Breendonk veroverde een gouden medaille met zijn Maredsous Blond in de categorie Pale & Amber Ale-Abbey/Trappist Style Blond.

De Mechelse brouwerij Het Anker kreeg twee prijzen. Haar Gouden Carolus Tripel kreeg een certificate of excellence in de categorie Pale & Amber Ale: Belgian Style Tripel. Voor het bier Maneblusser was er een bronzen medaille in de categorie Pale & Amber Ale: Bitter Blond/Golden Ale.

Brouwerij Alken-Maes (Mechelen) veroverde heel wat prijzen. Affligem Blond werd bekroond met een zilveren medaille in de categorie Pale & Amber Ale/Abbey-Trappist Style. Maes Pils was goed voor een bronzen medaille in de categorie Lager: Bohemian Style Pilsner en Mort Subite Oude Kriek Lambic kreeg een certificate of excellence in de categorie Flavoured Beer: Fruit Lambic.

Ook brouwerij Palm uit Steenhuffel werd een paar keer bekroond. Voor Estaminet was er een certificate of excellence in de categorie Lager: Helles. De Palm veroverde een zilveren medaille in de categorie Pale & Amber Ale: Amber.