Pokéhunt bij Utopolis Mechelen

Pokemon-GoUtopolis organiseert zondag 21 augustus als eerste bioscoop in België een Pokéhunt, inclusief Pokémonraadsel. Dat gebeurt tijdens de Utopolis Drive-In Movies in De Nekker in Mechelen.

De bezoekers van de Utopolis Drive-In Movies kunnen zondag vóór de start van zomerblockbuster Suicide Squad uitzonderlijk op Pokéhunt. “We konden als bioscoopketen natuurlijk niet achterblijven. De combinatie met de Drive-In Movies is uniek en echt iets voor filmfans”, aldus Tanja Piessens, woordvoerster van Utopolis.

De filmfan/Pokémontrainer met de zwaarste Pokémon op het einde van de avond, gaat naar huis met een Utopolis-jaarabonnement voor twee personen.

Utopolis organiseert daarnaast ook een Pokémonwedstrijd voor mensen zonder de Pokémon GO-app. De jacht op een reeks aanwijzingen die op het terrein verscholen liggen, leidt tot de oplossing van een Pokémonraadsel. Wie dat kan oplossen, wint een Utopolis-duoticket. Tijdens de filmpauze wordt bekendgemaakt wie de gelukkige winnaars zijn.

De deuren gaan zondag op het terrein van De Nekker open om 19 uur. De Pokéhunt gaat van start om 20 uur en wordt afgesloten om 21.30 uur. Deelnemers hebben wel een ticket nodig voor de Drive-In Movies.