ModulboxDe StandaardPlug n’ Play uit Boortmeerbeek en het Duitse bureau Mo-Systeme zijn een operationele samenwerking aangegaan.

Mo-Systeme is een Duits architectenbureau voor live communicatie. Het biedt kwalitatieve mobiele pop-up systemen die uitermate geschikt zijn voor roadshows, events, festivals, citymarketing en beurzen over heel Europa.

Het vlaggenschip van het bureau is de Modulbox, een afsluitbare modulaire eventruimte die volledig gebrand kan worden. De box wordt vervoerd op een aanhangwagen en kan met een intern liftsysteem eenvoudig worden opgesteld door 1 persoon in slechts 45 minuten (zie filmpje).

“Mo-Systeme wil met Plug n’ Play de afstand tot haar doelgroep verkleinen om live communicatiecampagnes in de Benelux en Noord-Frankrijk te ondersteunen”, zegt Robbert De Boer, international business developper bij Mo-Systeme.

Plug n’ Play maakt sinds 2008 installaties voor reclametoepassingen en brand experiences en biedt daarbij kwalitatieve oplossingen voor festival-, event- en beurstanden, activaties, pop-ups en decors. “Dit partnership is een logische uitbreiding van onze activiteiten. We hebben de Modulbox reeds ingezet voor De Standaard op de cultuurmarkt in Antwerpen en voor KBC Brussels als DJ booth op de 20 km van Brussel”, zegt Nikolaas De Belie, managing partner bij Plug n’ Play.