Play Sports zoekt strafste supportersidee van Vlaanderen

kvmechelenPlay Sports, de Telenet-sportzender, gaat op zoek naar het strafste supportersidee van Vlaanderen. Supporters moeten een fanplan opstellen om hun favoriete club of sporter te motiveren. Het beste idee wordt ook werkelijk gerealiseerd en wordt uitgebreid in de kijker gezet in een tv-programma dat wordt uitgezonden op VIER en Play Sports.

Zo’n supportersidee kan tal van invalshoeken hebben: een miniemenmatch waar duizend supporters naar komen kijken, supporteren voor een wielrenner via zijn oortje, monorails op de cross, een supporterslied in de hitparade krijgen of een geblesseerde atleet aanmoedigen. Elk groot of klein fanidee komt in aanmerking. Deelnemers kunnen zich laten inspireren op de website.

Fans die een kans willen wagen, hebben tot 1 november de tijd om hun idee in te sturen. Hieruit kiest de Play Sports-jury de beste inzendingen. Het beste fanplan wordt uiteindelijk waargemaakt door de redactie van Play Sports. De realisatie van het idee wordt op 18 december uitgezonden op VIER en Play Sports.