Plat4mation, Service Management implementator met kantoren op Mechelen Campus en in Utrecht, organiseert begin februari in Breda de grootste ServiceNow Hackathon van Europa. Vanuit de apps4U strategie zal Plat4mation een aantal innovatieve apps ontwikkelen op het ServiceNow platform.  Deze apps worden officiëel gecertifieerd en ter beschikking gesteld van alle ServiceNow klanten.

Eén van de nieuwigheden binnen het Service Management landschap is dat Plat4mation Internet of Things (IoT) gaat combineren met het ServiceNow SaaS platform om klanten zo een Industrial Internet of Things (IIoT) te kunnen aanbieden.

IIoT combineert machine-to-machine (M2M) sensor data met een intelligent cloud platform om zo de service automatisering voor bedrijven te verhogen. Deze combinatie kan zorgen voor een grote schaalbaarheid en tijd- en geldbesparing bij industriële bedrijven, maar ook in andere sectoren.

“Plat4mation Belux had een geweldig opstartjaar in 2016, met 13 nieuwe enterprise klanten en een netto groei van 10 FTE’s”, zegt Gerry Appeltants, Managing Director van Plat4mation voor de BeLux regio. “Nu moeten we verder groeien binnen de Service Management and IT Operations markt.  Daarvoor blijven we gebruikmaken van het ServiceNow SaaS platform aangevuld met onze eigen ontwikkelde apps. In 2017 willen we onze omzet minstens verdubbelen en uiteraard ook het aantal FTE’s. Om verder binnen Europa te blijven uitbreiden, is het belangrijk om de synergie met onze Nederlandse collega’s te blijven bestendigen, en de Hackathon met de IoT innovatie is daar een uitstekend voorbeeld van!”