MECHELEN – IT-bedrijf Plat4mation, met Belgische vestiging in Mechelen, kreeg als eerste bedrijf wereldwijd van softwarebedrijf ServiceNow de Triple Gold partnerstatus toegekend.

ServiceNow biedt 3 belangrijke partnerprogramma’s die zijn onderverdeeld in bronzen, zilveren en gouden partnerstatussen. Met de recente erkenning als gold partner voor zowel de technologie- als salespartnerprogramma’s, naast de reeds bestaande gold services award status, is Plat4mation momenteel het enige bedrijf ter wereld met deze Triple Gold onderscheiding.

Elmer de Valk, ceo en medeoprichter van Plat4mation: “We zouden waarschijnlijk niet zo ver zijn gekomen zonder een speelse benadering van wat we doen. We nemen de use cases van onze klanten zeer serieus, maar vinden het ook belangrijk dat we iets neerzetten waar iedereen enthousiast van wordt. Die combinatie helpt onze klanten om hun doelen te bereiken, of deze nu strategisch, financieel of gericht op het bevorderen van samenwerking zijn.”

Mensen zijn belangrijk

“Om dit niveau van excellentie te behouden, is het voor ons daarom het belangrijkste om een bedrijfscultuur in stand te houden die onze medewerkers in staat stelt om hun expertise en professionaliteit met autonomie, inventiviteit en out-of-the-box denken te combineren. Uiteindelijk zijn het de mensen die er toe doen, niet onze awards of andere materiële zaken. Daarom kan ik niets anders dan een diepe buiging maken voor onze toegewijde teams in Mechelen en Utrecht, die werken voor klanten over de hele wereld.”

“We zijn er erg trots op dat we in zo’n korte tijd zoveel hebben kunnen realiseren en deze mate van erkenning voor onze inspanningen hebben gekregen.”

Plat4mation biedt strategisch advies en uiteenlopende ServiceNow gerelateerde diensten, oplossingen, apps en trainingen die eenvoudig kunnen worden opgeschaald in lijn met de specifieke eisen van de organisatie en hun toekomstige behoeften.