Club Geluk bezorgt Mechelse shoppers een feestelijk en warm eindejaarsgevoel met zijn Inpakbar in het voormalige pand van de United Brands, Bruul 97.

Tot zondag 8 januari kan je hier terecht voor homemade happiness. Shoppers kunnen er hun cadeautjes laten inpakken (of het hier zelf doen) en intussen genieten van Gelükwein of een portie geluk bestellen.

In de kinderhoek kunnen de kleinsten bekomen van het shoppen terwijl de ouders luisteren naar muziekgroepjes en DJ’s.

“We noemen de bar simpelweg Club Geluk en hopen hiermee bij te dragen tot het algemene geluksgevoel van de Mechelaar tijdens de feesten”, zeggen de initiatiefnemers Hans van H[a]ns maakt een foto (fotograaf), Eva van Studejoke (grafische vormgeving en kinderplezier) en Lina van Club Geluk (bureau voor sfeer, beleving en feestelijkheden).

De Club Geluk Inpakbar wordt mede mogelijk gemaakt door Ingepakt door Mechelen en Stad Mechelen en past binnen de eindejaarsactiviteiten van Mechelen Houdt Je Warm.

In dezelfde ruimte vind je Pipine, dat deze week van de Goswin de Stassartstraat naar hier verhuisde. Pipine van Amélie Van Campen en Timmerjan Lettany verkoopt producten van Belgische designers in de breedste zin van het woord. Hun aanbod is bij uitstek geschikt voor de cadeautjesperiode. Pipine is een pop-up, en blijft open tot januari.