Pick Up Point Albert Heijn geopend in Lier

PickUpPoint Albert HeijnAan de Antwerpsesteenweg in Lier heeft Albert Heijn België een Pick Up Point geopend. Het is het vijfde afhaalpunt in België en het derde in de provincie Antwerpen. Klanten kunnen vanaf nu hun boodschappen online reserveren en komen ophalen in het Pick Up Point.

Met de introductie van het Pick Up Point in Lier geeft Albert Heijn naar eigen zeggen de mensen de mogelijkheid om boodschappen te doen waar en wanneer het hen uitkomt. “Met het Albert Heijn Pick Up Point geven we klanten de gelegenheid online hun boodschappen te reserveren en op te halen wanneer het hen past”, verklaart woordvoerster Sally Herygers. “Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 16.500 producten. Per reservatie vragen we een servicekost van vier euro. Met Pick Up Point kunnen klanten tijd winnen, zonder aan service in te boeten. Klanten kunnen makkelijk hun boodschappen online reserveren op ah.be. Ze betalen de boodschappen bij ophaling en wij zetten ze met plezier in de koffer. Klanten hoeven zelfs niet uit te stappen.

Eerder waren er al Pick Up Points van Albert Heijn in Wilrijk, Lokeren, Gent en Kontich. Het afhaalpunt in Lier is open op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 16u tot 19u.