Peter Colman aan de slag bij Carmasters

colmanCarmasters heeft Peter Colman aangetrokken om zijn commercieel team te versterken. Colman wordt Sales Manager Lease & Fleet bij het netwerk van professionele en onafhankelijke bandenspecialisten. Het Profile Tyrecenter Redant in Zemst en het Profile Tyrecenter in Puurs horen bij het netwerk.

Peter Colman is al ruim 25 jaar thuis in de autosector. Voorheen was hij actief bij BMW (ruim 16 jaar in sales) en sinds 2007 bij D’Ieteren NV. Bij die laatste firma bekleedde hij diverse managementfuncties. Colman was een jaar manager van het nieuwe Porsche Center in Wommelgem.

Bij Carmasters zal hij de groei van de lease- en fleetmarkt mee begeleiden. Colman rapporteert rechtstreeks aan Jean-Louis Weemaes, gedelegeerd bestuurder van Carmasters en directeur van het Profile Tyrecenter netwerk. “De ervaring die ik de voorbije jaren opdeed bij BMW en D’Ieteren zullen goed van pas komen bij het invullen van mijn nieuwe job”, aldus Peter Colman.

De nieuwe Sales Manager Lease & Fleet zal de bestaande contacten onderhouden maar zich tevens inzetten voor de acquisitie van nieuwe leasemaatschappijen en grote vloten. “Ik hou van een uitdaging en ik heb de kans die Carmasters me aanreikt met beide handen gegrepen. Ik wil snel inspelen op nieuwe tendensen en voluit inzetten op de nieuwe services die Carmasters lokaal en nationaal ontwikkelt. Sinds 2015 biedt Carmasters bijvoorbeeld een uitmuntende mobiele bandenservice voor personen- en bestelwagens.”