dienstenchequeAxxi@home, onderdeel van facilitair specialist Facilicom Services Group België, heeft vanaf 1 januari Perfect-Clean uit Mechelen overgenomen. Perfect-Clean bood net als Axxi@home huishoudhulp aan in ruil voor dienstencheques. Het bedrijf was onderdeel van Polishine BVBA, een onderneming die naast poetsen voor dienstencheques ook actief is in de professionele schoonmaak.

Met de overname van Perfect-Clean wil Axxi@home een nog beter antwoord geven op de vraag naar huishoudhulp in Vlaanderen. Zowel de uitbreiding van het aantal huishoudhulpen als de grotere geografische spreiding zullen volgens Axxi@home resulteren in een meer efficiënte ondersteuining van tweeverdieners en senioren thuis. Deze troeven zijn voor Axxi@home van groot belang om groei te realiseren in een vrijwel verzadigde markt. Door de integratie van Perfect-Clean kan Axxi@home haar gebied uitbreiden in onder andere Mechelen en Limburg.

Voor het klantenbestand van Axxi@home en Perfect-Clean brengt de overname geen drastische veranderingen met zich mee. “Er zal worden gewaakt over een vlotte overgangsperiode waarbij onze relatie met de huishoudhulpen en klanten gewaarborgd wordt”, aldus Axxi@home. Alle overgenomen huishoudhulpen werden reeds onthaald door Axxi@home en op de hoogte gebracht van hun integratie binnen de onderneming Facilicom.

Met de overname wordt het aantal werknemers van Axxi@home verdubbeld.