PUURS – Peleman Industries werd op de Benelux Office Night bekroond voor zijn innovatief product Vpaper. Die werd uit meer dan 30 inzendingen uitgeroepen tot winnaar in de hoofdcategorie Office Products.

De Benelux Office Products Awards werden opgericht als een platform voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt. Een onafhankelijke jury beoordeelde dat Vpaper van het Puurse Peleman Industries de aantrekkelijkste toevoeging vormde aan het assortiment van de vakhandel.

“We zijn zeer tevreden dat de jury de waarde van dit product heeft ontdekt. Het is opnieuw zo’n product waarvan iedereen zich afvraagt waarom het al niet langer bestond”, zegt Luc Augustinus van Peleman Industries.

Gebruiksgemak

Vpaper is een A4-papier dat voorzien is van een speciale dubbele plooi. Die zorgt ervoor dat de bladen netjes vlak liggen wanneer ze zijn ingebonden. “Gedrukte publicaties kunnen zo vlak open liggen. Daardoor verhoogt het comfort om ze te lezen en notities te maken. De boodschap krijgt automatisch meer aandacht en dat wil uiteindelijk iedereen”, aldus Luc Augustinus.

Peleman Industries is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve oplossingen voor de presentatie van documenten en foto’s.