Patrick Smets opent vernieuwde showroom in Lier

patricksmetsDe vernieuwde BMW- showroom van Patrick Smets in Lier werd op donderdag 14 januari officieel geopend.

Het gebouw werd volledig gestript en aangepast aan de nieuwste eisen. In de BMW-showroom werd onder meer plaats gemaakt voor de elektrische BMW i3 en de hybride BMW i8. De BMW i3 is een stadswagen: 100% elektrisch, 100% emissievrij en minimaal 100% fiscaal aftrekbaar. De BMW i8 is een sportwagen met indrukwekkende prestaties, maar met de verbruiks- en emissiecijfers van een compacte wagen.

Met het BMW i gamma speelt het merk in op de stijgende trend om te kiezen voor duurzame mobiliteit. Ook voor het onderhoud van de BMW i kunnen klanten terecht bij Patrick Smets in Lier.

Het team van 35 medewerkers, aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Patrick Smets en commercieel directeur Steven Van de Leur, is trots op de nieuwe showroom en het merk. “Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. De installaties zijn altijd up-to-date en de medewerkers volgen de technische innovaties op de voet. Zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.”