Nog meer ondernemers en werknemers op de fiets krijgen voor hun woon-werkverplaatsingen, dat is de bedoeling van het Netwerk Fietsende Managers. Dit netwerk is een initiatief van Pat Van Roey, General Manager van de Van Roey ICT Group die ook een vestiging in Mechelen heeft, en van Kris Vreys, directeur van IOK.

Het Netwerk Fietsende Managers lanceert zijn nieuwe website www.fietsendemanagers.be en jaarprogramma. Elke eerste woensdag van de maand springt de groep ondernemers en managers op de fiets. Het netwerk wil anderen ook inspireren om de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer. En er wordt natuurlijk ook genetwerkt.

Pat Van Roey: “We zijn gestart in het voorjaar van 2015. Wanneer het je past, sluit je aan. Het is niet zo dat je elke keer mee moet fietsen. In de winter gaan we spinnen of op een piste fietsen. Vanaf maart gaan we de baan op voor een tochtje van ongeveer 60 kilometer met een gemiddelde snelheid van 27 km per uur. Om het seizoen sportief te starten en de groep nog wat hechter te maken, gaan we eind maart voor het eerst samen op weekend. Paul Huysmans van Happy Weekends (en lid van het netwerk) heeft voor ons enkele mooie ritten en een leuk avondprogramma uitgewerkt.”