André Coleman.

André Coleman.

Credisoft uit Kapelle-op-den-Bos en Credit Tools, kersverse business partners, nemen samen deel aan de eerste editie van Credit Expo in België. Ze demonstreren op hun gezamenlijke stand credit management software.
De twee bedrijven zijn Gold Partner van de beurs die plaatsheeft op 14 oktober in Flanders Expo.

Na de eerdere benoeming van Credisoft als preferred Business Partner van het Nederlandse Credit Tools voor de Belgische markt, is gezamenlijke deelname een logische stap. “Credit Expo België is een uitgelezen mogelijkheid om onszelf als partner te presenteren. Niet alleen met een gezamenlijke stand, maar ook met een vakinhoudelijke presentatie. We kijken uit naar een succesvol evenement”, zegt André Coleman, managing director van Credisoft.

Pim van der Hagen, CEO van Credit Tools B.V., vult aan: “Credit Expo is voor ons het belangrijkste externe evenement waar wij traditiegetrouw de nieuwste softwareontwikkelingen binnen onze pakketten voor credit management laten zien. Voor de Belgische editie verwachten we eveneens een grote belangstelling en deelname.”

Credisoft is gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Het bedrijf uit Kapelle-op-den-Bos is de Business Partner en preferred reseller voor de Belgische markt van de softwareoplossingen van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen.

Credit Tools ontwikkelt en implementeert al 15 jaar credit management software. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op dit gebied. Meer dan 10.000 eindgebruikers van 500 organisaties in 20 landen gebruiken de software van Credit Tools.