parkinginnoParking Inno op de Mechelse Leermarkt legt zijn gebruikers in de watten. Net zoals in oktober vorig jaar krijgen de gebruikers een spaarkaart, en per uur betalend parkeren wordt op die kaart een stempel gezet. Een volle kaart geeft recht op een uur gratis parkeren.

Deze parking heeft een ideale ligging voor wie toch met de auto naar de stad wil en dicht bij de winkels van de Bruul wil parkeren.

Vorig jaar was de actie van de parking met de spaarkaarten een groot succes, en daarom werd besloten opnieuw met dit systeem te werken. Het formaat van de kaarten is wel aangepast. De kaarten zijn kleiner en hebben een handiger formaat.

De actie van Galeria Inno en een tiental andere handelaars in en rond de Bruul geldt ook nog steeds. Als je voldoet aan de voorwaarden en je parkingticket laat valideren in de betreffende winkel, kan je een uur gratis parkeren.

Parking Inno is gemakkelijk te bereiken via de Zandpoortvest/Bleekstraat. Van daar volg je de wegwijzers en dan kom je bij de parking net achter de Bruul. Via een trap of lift krijgen gebruikers onmiddellijk toegang tot de Bruul, Grote Markt en IJzerenleen.