Pamica investeert in INTIX

AkkermansPamica nv, de investeringsfirma van Michel Akkermans, investeert een miljoen euro in het Mechelse fintech bedrijf INTIX. Akkermans wordt tevens lid van de raad van bestuur van INTIX. Het bedrijf zal het geld van de investeringsronde gebruiken om de productontwikkeling te versnellen en zijn expansie wereldwijd nog verder uit te rollen, zonder zijn reputatie van innovatieve en operationele uitmundtendheid uit het oog te verliezen.

De modulaire INTIX suite of solutions geeft financiële instellingen met één enkel venster een unieke klare kijk op al hun financiële messaging data, in welke format of standaard die ook zijn opgesteld.

“De gebruiksvriendelijke en complete suite of solutions maakt korte metten met de organisatorische verzuiling die zo typisch is voor financiële instellingen. De suite verschaft een compleet beeld van de messaging data van een instelling die afkomstig zijn van ontelbare bronnen”, zegt Michel Akkermans. “Dit maakt het voor financiële instellingen niet alleen gemakkelijker om in te gaan op de toenemende eisen voor flexibiliteit en rapportage. Het geeft tevens een business opportuniteit om financiële data om te zetten in waardevolle inzichten en informatie waar hun klanten voordeel uit kunnen halen.”