Foto Joren De Weerdt.

In aanwezigheid van ruim 900 genodigden, met heel wat vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld, werd donderdagavond de totaal vernieuwde concessie Ottevaere van BMW en MINI aan de Leuvensesteenweg 135 in Boortmeerbeek officieel geopend.

De jongste weken werd de laatste hand gelegd aan de vernieuwings- en uitbreidingswerken, maar kwam er ook al heel wat volk over de vloer naar aanleiding van het autosalon. En die zagen dat het goed was. “De reacties zijn zeer lovend”, zegt concessiedirecteur Davy Joos trots.

Ottevaere koos resoluut voor een grote showroom met een gevellengte van 94 lopende meter. “Onze klanten zijn op voorhand al goed geïnformeerd, maar hier kunnen ze alle specificaties van de wagens met eigen ogen zien. Het is een bewuste strategie om zo veel mogelijk wagens in huis te hebben.”

Foto Joren De Weerdt.

BMW en MINI hebben in de concessie ieder hun eigen showroom, die ingericht werd volgens de eigen specifieke huisstijl van de twee merken. “Bij MINI is dat nu een meer volwassen en klassevolle stijl, en in die showroom voert zwart de hoofdtoon.”

Ottevaere noemt zichzelf nu futureproof, met een uitgebreide reeks diensten voor privé-klanten, KMO’s en zelfstandigen.