Oscar V opent pop-up store

oscarvOscar V, een partnership tussen Groep Verelst uit Putte en ontwerper Paul Vanrunxt uit Keerbergen voor exclusieve villabouw, opent op 1 mei een pop-up store in Knokke-Heist.

De pop-up store is open tot eind oktober 2016. Daarna zal de kijkvilla/concepthouse van Oscar V in Knokke worden geopend.

“Bedoeling van de store is dat het publiek kennis kan maken met de typische Oscar V-sfeer. In de winkel vind je smaakvolle interieurbenodigdheden, van exclusief porselein over linnengoed, glaswerk, keramiek en houtwerk tot Aziatisch antiek. Alle artikelen ademen een sfeer van luxe, harmonie en sereniteit”, zegt Heidi Colebunders, marketing- en communicatieverantwoordelijke van Groep Verelst.

Oscar V werd opgericht in december 2013. De Oscar V-villa’s, zowel klassiek als modern, worden gekenmerkt door open structuren en mooie volumes met hoge plafonds en beantwoorden aan alle vereisten van een hedendaags leefcomfort. Oscar V ontwikkelt zin voor verhoudingen, materialen, texturen, warmte en detaillering.

Trefwoorden van de aanpak zijn eenvoud, rust, harmonie, sereniteit, helderheid, sensualiteit en ook luxe, smaak en verfijning in details.

Het bedrijf heeft al een kijkvilla in Keerbergen, aan de Tremelobaan 73.