Ordina en T-Systems bieden vanaf nu aan hun klanten een totaalportfolio van cloud-, werkplek- en applicatiediensten. T-Systems gaat het volledige cloud ecosysteem voor Ordina verzorgen. Ordina klanten kunnen zowel kiezen voor private als voor public en hybride cloudoplossingen. De samenwerking past volgens Ordina naadloos binnen de strategie van het bedrijf om klanten te helpen zich aan te passen aan de steeds veranderende omgeving zodat ze competitief kunnen blijven.

“Vanuit onze klanten is er veel vraag naar het moderniseren en digitaliseren van hun bedrijfsvoering, o.a. door middel van de cloud of een combinatie van verschillende platformen”, zegt Kris Marchi, Managing Director Business Platform Services van Ordina Benelux. “Ordina heeft geen eigen cloud-infrastructuur en ging hiervoor in zee met T-Systems. Met het nieuwe partnership verbreedt Ordina haar portfolio en worden klanten nog beter ondersteund en ontzorgd op het gebied van applicaties, infrastructuur en werkplekdiensten.”

Ordina richtte een specifieke Benelux afdeling Business Platform Services op. Die ondersteunt de CIO bij het verhogen van de digitale productiviteit door oplossingen te bieden rond business continuïteit en een daling van de operationele ICT-kosten.

“De toonaangevende cloud-en infrastructuurdiensten van T-Systems in combinatie met Ordina’s kennis van businesstoepassingen, businessoptimalisatie, security en locale wet- en regelgeving maken dat Ordina het vernieuwend vermogen van klanten versnelt”, besluit Kris Marchi. “We verzekeren door veilige en robuuste IT-landschappen de bedrijfscontinuïteit, we bieden SAP HANA migratiediensten aan en oplossingen van A tot Z en we verhogen de productiviteit van bedrijven door flexibele digitale werkplekken.”