Ordina Belux wordt Gold SAP-partner

OrdinaOrdina Belgium & Luxemburg bereikten het niveau van Gold SAP Partner. Deze titel is een erkenning van de SAP competenties en de implementatieprojecten die het bedrijf realiseerde bij klanten in België en Luxemburg. Als Gold Channel Partner in het SAP PartnerEdge tm- programma biedt Ordina, naast het bestaande gamma van SAP software implementatie- en applicatiebeheerdiensten ook SAP-licenties aan klanten en prospecten.

Ordina is meervoudig SAP Service Partner en Value Added Reseller. Meer dan 100 technische en functionele SAP consultants ondersteunen klanten om hun business processen te optimaliseren door toedoen van SAP software.

De Ordina consultants schaven hun knowhow voortdurend bij. Ze hebben tevens expertise opgebouwd in SAP Cloud-oplossingen en SAP HANA. Ze geven advies over de meerwaarde en het invoeren van de nieuwe, innovatieve SAP oplossingen en integreren bij de klant innovaties op het juiste moment, betaalbaar en met een gegarandeerde ROI.

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers. Het bedrijf bedenkt, bouwt en beheert ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in het Nederlandse Nieuwegein. In België zijn er regiokantoren in Mechelen en Hasselt.