Opnieuw & Co werkt samen met Sfinx Mixed

SAMSUNG DIGITAL CAMERAVoor de vierde keer was De Kringwinkel Opnieuw & Co, met vestigingen in Lier, Duffel, Kessel, Kontich en Mortsel, actief aanwezig op Sfinks Mixed in Boechout. Dit gratis vierdaags festival had plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 juli.

Op de infostand van Opnieuw & Co op de festivalweide konden de festivalgangers terecht voor gratis unieke polsbandjes van De Kringwinkel Opnieuw & Co en de ondertussen bekende kontkussens. Dit zijn kussens uit onverkoopbare salons die zo toch nog een nuttige bestemming krijgen. Aan de boekenmuur konden stripverhalen en tijdschriften worden ontleend gedurende het festival.

Op de kleurrijke wereldmarkt pakte Opnieuw & Co uit met een uitgebreid verkoopkraam met voornamelijk tweedehandskledij.

Opnieuw & Co kleedde de babybar, de artiestenloges, de backstage, de cocktailbar en het mediakamp aan met meubilair en decoratie uit De Kringwinkel. Op het terrein decoreerden ze de cavabar, de afsluiting van het kidsdorp en de Sfinks infostand. De Clubtent werd van tapijten voorzien.

Op deze wijze droeg De Kringwinkel als een sociale werkplaats/maatwerkbedrijf haar ecologisch steentje bij om het gratis festival Sfinks Mixed zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.