Open Vormingsdag JCI Mechelen

jcilogoJCI Mechelen houdt zijn derde Open Vormingsdag op 15 november in het Ondernemershuis Mechelen.

JCI Mechelen, de vormingsbeweging voor jonge mensen tussen 18 en 40 jaar, wil met deze vormingsdag ondernemende mensen inspireren om hun eigen doelen te bereiken. De deelnemers – zowel leden als niet-leden zijn welkom – kunnen een opleidingsdag op maat samenstellen door te kiezen uit vier opleidingen van een halve dag of een dagopleiding. Een key-note over de succesvolle transformatie van het businessmodel van bakkerij Van Eeckhout vervolledigt het programma.
JCI richt zich op vier pijlers: gemeenschap, individu, internationalisme en business. De organisatie biedt haar leden een waaier aan opleidingen en trainingen aan, die een eerste stap of een doorgedreven vorming stimuleren.
Elke vereniging of beweging zorgt ook voor vernieuwing door de Open Vormingsdag open te stellen voor niet-leden. Hierdoor kunnen geïnteresseerden kennis maken met JCI en haar lokale kern.

Deze trainingen zijn beschikbaar op de derde Open Vormingsdag: mindfulness workshop, loopbaanadvies, Work Life Balance (volledige dag), Key Note gesprek met praktijkervaring, efficiënt communiceren en Financial Life Planning: start to plan.
De Vormingsdag start om 9 uur in het Ondernemershuis, Kannunik De Deckerstraat 20A in Mechelen. Afsluitend volgt een netwerkreceptie om bij te praten en om de eerste effectieve stappen te ondernemen.