opencoffeeVanaf 22 september krijgt ook Heist-op-den-Berg zijn Open Coffee. Er komt een samenwerking met de regio Aarschot. De Open Coffee zal afwisselend plaatshebben in Heist en in Aarschot.

Open Coffees zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. “We willen ondernemers met elkaar in contact brengen in twee regio’s waar vandaag weinig of niet wordt genetwerkt”, zeggen de initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan na de Open Coffee on Tour die in februari plaatsvond in de businessclub van voetbalclub KSK Heist. Jan Moons (KSK Heist), Clement Van der Auwera (‘t Rietlaer) en Laurens Geukens (Group S/Open Coffee Turnhout) kregen na het succes geregeld de vraag om dit event te herhalen. Nu is de beslissing gevallen en kan er elke vierde dinsdag van de maand ’s ochtends worden genetwerkt in de regio.

De reeks start op 22 september in Heist. Een maand later vindt de bijeenkomst plaats in Aarschot en zo wordt er elke maand gewisseld. Gastheer in de F&S Lounge van KSK Heist is Jan Moons, commercieel manager van de voetbalclub.