LINT/LIER – Open Coffee Lier en Open Coffee Kontich sloegen de handen in elkaar voor de laatste editie van het voorjaar. Met succes, want 120 aanwezigen zakten af naar AED in Lint.

Heel wat geïnteresseerde ondernemers zakten donderdagochtend af naar de AED Studios in Lint. Niet voor televisieopnames, maar wel voor een editie van Open Coffee.  De aanwezigen kregen aansluitend een rondleiding.

Initiatiefnemer Dave Cools van Unizo Provincie Antwerpen: “Het is fijn om te zien dat we nog steeds zoveel ondernemers op de been brengen. Door middel van ondernemers met elkaar te linken, proberen we als host echt een meerwaarde te betekenen voor hen.”

Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager AED Group: “We ontvangen zeer graag ondernemers op onze site in Lint. Ze kunnen hier terecht voor kleine en grote meetings, maar ook voor productvoorstellingen en grote en kleine events. We hebben zelfs flexkantoren voor zij die dat nodig hebben.”

Ook in het najaar staan er in de Lierse regio enkele edities van Open Coffee op de planning. Zo houdt het concept alvast halt bij Dox en tegels- en badkamerrenovatiespecialist Steylaerts.