Op zoek naar Ongezondste Baas van Vlaanderen

managerBedrijfsleiders en topmanagers leven niet altijd gezond. Ze gaan te vaak op restaurant, hebben te weinig beweging en mentale rust is soms ver te zoeken. Daarom lanceren Ready2Improve en VMA Jonge Managers het begeleidingstraject Well-Being@Work. Tijdens het startevent op 9 september in Steenokkerzeel kunnen ondernemers een persoonlijke mentale en fysieke gezondheidscheckup laten uitvoeren en volgt een interactieve workshop met cases uit het bedrijfsleven en de sport.

Tevens wordt het magazine Well-Being@Work gelanceerd. Daarin getuigen elf Belgische Captains of Industry over hun gezonde levensstijl. Eén van hen is Inge Vervotte, voorzitter van het dagelijks bestuur van de Mechelse vzw Emmaüs die zich bezighoudt met gezondheidszorg en ouderenzorg. Nog gezonde voorbeelden zijn Wouter Torfs van Schoenen Torfs, Bart De Smet van Ageas, Hans D’Hondt van de FOD Financiën en Domonique Leroy van Belgacom. Zij vertellen hoe ze werk en gezondheid in balans houden.

Tijdens het evenement op 9 september wordt ook nog de wedstrijd De Ongezondste Baas van Vlaanderen voorgesteld. De bedoeling is op zoek te gaan naar CEO’s en topmanagers die willen werken aan een gezondere levensstijl.