SCHELLE – Zaterdag 21 april is een populaire dag om een jobdag te organiseren. Net zoals het Puurse Pfizer en Van Hool uit Koningshooikt zal ook transporteur Trafuco uit Schelle die dag op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Daarmee wil Trafuco de groei van het bedrijf opvangen.

Tweemaal per jaar organiseert de transportgroep uit Schelle een jobdag. “Nu zijn we op zoek naar een chauffeur C en CE, een transportplanner containertransport voor de Noorderlaan in de Antwerpse haven en een HR-assistent voor onze hoofdvestiging in Schelle”, aldus Marc Van den Broeck, ceo Trafuco. Voor chauffeur C wordt vooral in de regio Antwerpen en Haren gezocht. Voor chauffeur CE gaat het om de regio’s Antwerpen, Mechelen, Kempen, Oost-Vlaanderen, Gent, Brussel, Mons en Luik.

Daarnaast biedt Trafuco ook opleidingen en stageplaatsen aan.  “We bieden geïnteresseerden ook de mogelijkheid om vrachtwagenchauffeur bij ons te worden. Ze dienen wel jonger dan 26 jaar te zijn.”

Momenteel stelt Trafuco zo’n 300-tal mensen te werk. Geïnteresseerden kunnen zaterdag 21 april tussen 10u en 13u langskomen in de Brandekensweg in Schelle.