Ook bij Utopolis rush op FC De Kampioenen-film

KampioenenfilmMeer dan 25.000 bezoekers kwamen er in de Utopolis-bioscopen al over de vloer voor de nieuwe F.C. De Kampioenen-film Jubilee General sinds de release op woensdag 28 oktober. Alleen maandagmiddag al trok de film drie volle zalen in Utopolis Mechelen, ondanks het prachtige herfstweer. Dit weekend koos maar liefst 50% van de Utopolis-bezoekers voor de F.C. De Kampioenen-film, met pieken tot 60%.

Vorige zaterdag vond de release plaats van de nieuwe F.C. De Kampioenen-film. Na een erg sterk openingsweekend lijkt de film nu ook de topper van de herfstvakantie te gaan worden. “De tickets vliegen de deur uit, ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen. Ondertussen zitten we al aan meer dan 25.000 verkochte tickets. De avonturen van Marcske en co trokken maandagmiddag maar liefst drie volle zalen in Utopolis Mechelen”, aldus Tanja Piessens, woordvoerster van Utopolis.

De herfstvakantie belooft erg zonnig te gaan worden, maar toch lijkt een bezoek aan de bioscoop deze week ook de moeite waard. Naast de tweede film van F.C. De Kampioenen komt namelijk ook de nieuwe Bondfilm Spectre in de zalen. Op woensdag 4 november vindt de avant-première plaats in Utopolis Mechelen.