Ontpop, gespecialiseerd in originele teambuildingactiviteiten zoals Stand Up Paddle (SUP) en tot nu toe vooral actief in Mechelen, gaat zijn aanbod ook in Lier fors uitbreiden.

Benny Boydens, oprichter van Ontpop: “Wij zijn eerst gestart in Mechelen met al onze producten. Met de activiteiten die het toelieten en die in onze ogen kant en klaar waren, zoals Stand Up Paddle en City Soccer, zijn we naar Lier gestapt. De vraag in Lier was tot nu toe vrij klein en meestal ging het ook om kleinere groepen. Nu merken we wel dat door de uitbreiding van ons aanbod in Lier ook een aantal grotere groepen van boven de 100 personen opteren voor een teambuilding in Lier. Voor ons was het vrij eenvoudig om na de SUP en de City Soccer ook de rest van onze producten in Lier aan te bieden.”

De accenten en de belangstelling voor de activiteiten liggen volgens Benny in Lier in dezelfde lijn als in Mechelen. Voorlopig wordt het concept niet verder uitgerold naar andere steden. “Wij zullen ons voorlopig enkel focussen op Lier en Mechelen zodat we 100% zeker zijn van een kwalitatief product voor onze klant.”

Ontpop biedt in Lier naast SUP (rechtopstaand op een surfbord de Nete afpeddelen) en City Soccer (op een leuke manier de historische binnenstad van Lier ontdekken) bijvoorbeeld ook Bubble Soccer (voetballen met spelers die in een grote plastic bal zitten), Arrow Tag (een schietspel met pijl en boog) en Giant Pool (een combinatie van voetbal en biljart).