Kia Vermant en Ontpop hebben elkaar weer gevonden. De Mechelse Kia-concessiehouder heeft een nieuwe wagen geleverd aan het bedrijf, dat allerlei originele teambuildingactiviteiten in Mechelen en Lier organiseert. “De Kia Sportage is sportief, ruim en comfortabel. Ideaal dus voor het vervoer bij activiteiten zoals die van Ontpop”, aldus Wesley Claeys, salesverantwoordelijke bij Kia Vermant. “Bovendien zijn de zomermaanden de drukste periode voor Ontpop, wat dankzij de bestickering voor een mooie zichtbaarheid van onze naam in het straatbeeld zorgt.”

City Soccer, Beach Yoga, Bubble Soccer, Stand Up Paddle, Dinnergames en tal van bezoeken zijn een kleine greep uit het aanbod van Ontpop. “Ze noemen ons ook wel het rock-‘n-rollteam onder de teambuildingorganisatoren. En rijden met een wagen, zoals deze Kia Sportage past dan ook volledig in ons verhaal”, zegt Benny Boydens, zaakvoerder van Ontpop.

Voor de tweede keer

Het is bovendien niet de eerste keer dat Kia Vermant de activiteiten van Ontpop ondersteunt met het leveren van een wagen. “Ik ben zelf een felle watersportbeoefenaar”, bekent Wesley Claeys. “Toen ik hoorde dat Benny in 2015 met een school voor Stand Up Paddle zou starten, vond ik dat een schitterend idee. Ook toen zochten wij een ludieke manier om tijdens de zomermaanden goed op te vallen in de ruime Mechelse regio. Dit jaar zagen wij opnieuw deze opportuniteit.”

Kia Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep, dat dit jaar al 61 jaar bestaat. Na de start van een kleine garage in Rumst, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merkcarrosserie te Mechelen. Het Mechelse Kia-filiaal opende in januari 2014 de deuren.