Ondernemers van ’t Sas slaan handen in elkaar

Vlnr Johnny Crijns van The Tree, Geert Van Uytsel van Tennisclub 't Sas en Werner Thomassen van Pure.

Vlnr Johnny Crijns van The Tree, Geert Van Uytsel van Tennisclub ’t Sas en Werner Thomassen van Pure.

Ondernemers Johnny Crijns van feestlocatie The Tree, Geert Van Uytsel van Tennisclub ’t Sas en Werner Thomassen van Pure hebben de handen in elkaar geslagen. De drie zaken op de Mechelsesteenweg in Lier houden op 8, 10, 11, 15 en 18 juni gezamenlijke Kijkdagen. Ze gooien tijdens deze dagen de deuren open en bieden bezoekers leuke extraatjes aan.

Feestlocatie The Tree biedt bezoekers gratis een verfrissend aperitief van het huis aan. In Pure Brasserie is er een gratis gerechtje begeleid met de huiswijn en Pure Body biedt gratis proefbehandelingen van Crystal Clear. Voor actie zorgt Tennisclub ’t Sas waar iedereen kan meespelen.

Tijdens de Kijkdagen maakt elke bezoeker ook kans op een mooie prijs: een zondagsbrunch in The Tree of een menu bij Pure Brasserie.

“We willen de bezoekers laten zien dat er heel wat te beleven valt op de Mechelsesteenweg in Lier. Tussen de verschillende zaken op de Mechelsesteenweg is er een heel goede verstandhouding. Dit mag ook wel in de verf worden gezet. We kiezen er samen voor om de Kijkdagen te organiseren zodat bezoekers die naar ’t Sas komen er een leuke uitstap beleven. Door samen te werken, versterken we natuurlijk onze troeven”, aldus de ondernemers.

Kijkdagen ‘t Sas vinden telkens plaats van 14u tot 17u op woensdag 8 juni, zaterdag 11 juni, woensdag 15 juni en zaterdag 18 juni. Op vrijdag 10 juni is er een nocturne van 19 tot 22 uur.