Ombrelo lanceert nieuwe website

ombreloOmbrelo, een selectiekantoor gespecialiseerd in de rekrutering van hoger opgeleide professionals (bachelors & masters) voor industriële bedrijven en de zorgsector, lanceert een nieuwe website. Het bedrijf komt op die manier tegemoet aan de technologische eisen die bij het moderne solliciteren gesteld worden.

Stefan Verbist, Managing Partner van Ombrelo: “Kandidaten consulteren vandaag niet enkel via een gewone desktopcomputer de verschillende sites waar ze vacatures op kunnen terugvinden. Ze gebruiken ook meer en meer mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Onze nieuwe website maakt dat het voor kandidaten even comfortabel is om onze nieuwe vacatures te raadplegen op een groot scherm als op het scherm van een smartphone. Naast onze nieuwe website kunnen kandidaten onze vacatures ook raadplegen via onze jobapp die gratis beschikbaar is voor ios en android toestellen.”

Nu de arbeidsmarkt volgens recente cijfers opnieuw aantrekt, is het belangrijk dat kandidaten overal toegang hebben tot vacatures. Steven Van Den Bergh, Senior Consultant van Ombrelo: “Onze klanten, die zich in heel Vlaanderen bevinden, rekenen op ons om hun vacatures zo snel mogelijk in te vullen met de ideale kandida(a)t(e). Vandaag hebben wij 100 openstaande vacatures waarvoor we vanuit ons kantoor in Lier op zoek zijn naar die kandidaten.”

Ombrelo gebruikt naast de vernieuwde website nog andere technologieën om het voor kandidaten zo gemakkelijk mogelijk te maken om contact op te nemen. Annemie Faes, Senior Consultant: “Sinds een jaar spreken wij ongeveer de helft van onze kandidaten via Skype. Het is immers niet altijd mogelijk om op korte termijn af te spreken en dan is video conference de meest efficiënte oplossing. Wij kunnen de kandidaat sneller zien, hij kan vanuit een vertrouwde omgeving met ons in gesprek gaan en wij kunnen hem ook sneller en gerichter voorstellen aan onze klant. Zo wint iedereen!”

Ombrelo is actief sinds 2008. Vanuit het kantoor in Lier staat Stefan Verbist samen met zijn team van 5 gedreven consultants klaar om vacatures in te vullen. De nieuwe website vindt u hier.