OliverWright_HDOliver Wright is benoemd tot nieuwe Director Multi Country Services bij HR-dienstenleverancier SD Worx. Hij is vanaf nu verantwoordelijk voor de internationale tewerkstellingsdiensten en de Payroll Services Alliances. Oliver heeft een uitgebreide ervaring in internationale allianties en contractbeheer. Hij zal SD Worx helpen om zich verder te focussen op zijn internationale groei als wereldwijde leverancier van HR-diensten.

Oliver Wright startte in april van dit jaar bij SD Worx als International Alliances Manager, om nieuwe internationale partnerships te zoeken en te beheren. In zijn nieuwe functie zal hij zich verder focussen op internationale groei en de uitbreiding van het internationale potentieel van SD Worx.

Oliver Wright: “Ik ben erg opgetogen over mijn nieuwe rol als Director Multi Country Services. Door internationale ondernemingen één enkel aanspreekpunt aan te bieden, vereenvoudigen we de complexiteit van de loonadministratie. Onze klanten genieten van onze hoogkwalitatieve diensten, software en expertise inzake loonadministratie, in een omgeving die zich uitstrekt over Europa tot de VS en Canada. Ik sta te popelen om mijn business-ervaring in te zetten om de internationale strategie van SD Worx verder uit te rollen.”

Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx: “Wij zijn erg blij met Oliver Wright als onze nieuwe Director Multi Country Services. Zijn curriculum in verschillende internationale ondernemingen is een stevige troef voor onze internationale strategie. Zijn ervaring met internationale stakeholders, management van globale teams en internationale contracten komt absoluut van pas om de internationale groeistrategie van SD Worx verder te ontwikkelen. In augustus hebben we Ceridian binnengehaald in de Payroll Services Alliance. De aanstelling van Oliver als Director Multi Country Services is voor ons een volgende belangrijke stap.”