ODTH in Willebroek viert dubbel feest

opening ODTH WillebroekZaterdagmiddag heeft federaal minister van Werk en Economie Kris Peeters de nieuwe magazijnen van ODTH in Willebroek officieel geopend. Hij knipte samen met burgemeester Eddy Bevers, Leo Clinckers van Waterwegen en Zeekanaal en gedelegeerd bestuurder Frédéric Achten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen het lintje door. Het gebeuren was een verrassing die Veerle en Bert De Wael organiseerden voor hun vader en oprichter Jos De Wael, die zondag 65 wordt.

Meer dan 220 aanwezigen waren van de partij tijdens de opening met bedrijfsbezoek. De site aan de Victor Dumonlaan in Willebroek grenst aan het Zeekanaal Brussel – Schelde. Zaterdag werd de bouw van 15.000m² magazijnruimtes afgerond. ODTH werd in 1982 in Rumst opgericht door Jos De Wael. Ondertussen heeft het logistiek bedrijf locaties in Rumst, Terhagen, Mechelen, Puurs en Willebroek.

Na de officiële opening werd de 65ste verjaardag van Jos De Wael nog uitgebreid gevierd met een feestje onder de noemer Josrock. “Mijn vader ziet er altijd tegen op om openingen en festiviteiten te organiseren”, vertelt dochter Veerle De Wael. Het werd een echt festival, met een groot podium, foodtrucks, drankstandjes en animatie.