Donderdag 9 november kan je reeds in jouw drukke agenda vrijhouden. Dan vindt de allereerste Made in Mechelen Live plaats. Bij BMW Ottevaere in Boortmeerbeek staan alvast Edwin Botterman van Alken Maes en Birgit Conix vanTelenet op het podium.

Wat Made in Live uniek maakt, is de combinatie tussen congres en netwerking. De Made in Live-sprekers zijn telkens rasechte ondernemers die je meestal nog niet op het podium zag staan, maar die wel heel wat wijze ondernemerslessen brengen.

Sterk netwerk

Naast inspireren, brengt Made in ook een sterke community bij elkaar die voor tal van netwerkmogelijkheden tussen decision makers uit de regio zorgt. Want zelfs in deze digitale wereld blijft persoonlijk contact nog steeds enorm van belang. En daar biedt Made in Live een antwoord op. De uitmuntende sfeer en het overheerlijk walking dinner maken deze unieke beleving compleet. Dit kan je in de compilatiemovie bekijken.

Sterk najaar

Made in Live pakt dit najaar niet alleen in Mechelen uit, maar ook in de andere regio’s is een straf programma uitgewerkt. “Met het eerstvolgende evenement gaan we voor de tiende keer Live, dit maakt ons najaar extra speciaal”, zegt Dominique De Pesseroy, Business Manager Made in.

Made in Antwerpen Live bijt de spits af op 4 oktober met onder andere topvrouw Inge Boets (La Scoperta, ex-partner E&Y), Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp) en jong talent Isabelle Dumortier (Tutu Shop). Daarnaast zal Kris Peeters zijn eerste interview voor de Antwerpse ondernemers geven naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat belooft pittig te worden, want Made in Antwerpen daagt Bart De Wever uit om de confrontatie met Peeters aan te gaan.

Voor Oost-Vlaanderen Live op 19 oktober kon Made in Matthieu Jehl (ArcelorMittal) en Dirk Perquy (Terre Bleue) alvast strikken. Tot slot zal Made in Live in West-Vlaanderen voor de allereerste keer live gaan op 23 november. Dit met topondernemers zoals Albert De Brabandere (Brouwerij De Brabandere), Sylvie Becaus (Vlaamse Visveiling), Isabel Lambert (Washcot) en Yves Bryse (Barco) als ambassadeurs.

Ontdek het programma en maak Made in Live mee door je in te schrijven via www.madeinlive.be.