Night Shift: netwerken op hippe beats

nightshiftNieuwe ondernemingen, sneak previews en hippe beats, dat zijn de ordewoorden voor Night Shift dat op 21 maart neerstrijkt in de Antwerpse Waagnatie. Vóór de netwerkparty is er een Night Shift Conference in samenwerking met Vlerick Business School.

Night Shift verzamelt creatieve ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen, terwijl de DJ zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Startende ondernemers én gevestigde waarden komen samen op de beurs om op een inspirerende, informatieve en informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten. De tientallen deelnemende standhouders leggen de juiste connecties op Night Shift, waar telkens een paar duizend bezoekers op af komen.

“Connectivity is het centrale idee achter ons concept. Wij bieden inspiratie, food & drinks, de perfecte soundtrack en de juiste mensen”, vertellen organisatoren Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd en creëert een publiek van zelfstandigen uit die regio die hun netwerk willen uitbreiden. In de Waagnatie in Antwerpen zal dat op zaterdag 21 maart niet anders zijn. Onze standhouders zijn heel divers, en dat levert een inspirerende mix van ondernemers en merken op voor de bezoekers.” Veel brands stellen op Night Shift ook nieuwe projecten voor in preview.

Nieuw dit jaar is de Night Shift Conference, een samenkomst voor ondernemers vlak voor de avondevents. Partner van de Conference is de gerenommeerde Vlerick Business School. De namiddag biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers. Eerst komen enkele thema’s aan bod die inspelen op het belang van een goed netwerk voor de ondernemer. In de geest van de network society doet Night Shift na de talk aan matchmaking. Concreet wil dat zeggen dat deelnemers aan elkaar gekoppeld worden om onder vier ogen de mogelijke samenwerkingen te bespreken