brightBedrijventerrein Hoek 76 in Boom heeft er vanaf 1 augustus een nieuw bedrijf bij: Nice & Bright bvba. De specialist in feestverlichting en decoratie is ingetrokken in unit 51. Deze unit werd vroeger betrokken door aannemer Boreno Technieken, maar die is verhuisd naar units 21 en 22.

Nest Van de Eynde, zaakvoerder van Nice & Bright: “Tot nu toe waren we gevestigd in de Boomgaardstraat in Antwerpen. Daar hebben we nu nog kantoren, maar de opslag van al het materiaal is overgebracht naar Hoek 76.”

De keuze voor het bedrijventerrein in Boom werd heel bewust genomen. “We hebben een aantal bedrijventerreinen vergeleken en dit leek ons het meest geschikt, zowel vanwege de praktische mogelijkheden die worden geboden als van het beleid ter plaatse. Er heerst als het ware een familiale sfeer; de meeste bedrijfsleiders in Hoek 76 hebben een gelijkaardige mindset.” Nice & Bright slaat voorlopig alleen zijn materiaal op in Boom, maar daar blijft het misschien niet bij. “Hoe het verder evolueert, moeten we afwachten. Een showroom komt er in Boom zeker niet, omdat wij enkel projecten op maat verzorgen.”