Nieuwe vrachtwagens voor Solucious

soluciousSolucious, onderdeel van de Colruyt Group met vestigingen in Bornem en Lot, heeft een contract afgesloten met Iveco over de levering van 69 vrachtwagens. De eerste voertuigen zijn al geleverd; de rest van de levering wordt gespreid over een periode van drie jaar.

Het gaat om Eurocargo distributietrucks met een Tector 7 250 pk motor of een Tector 7 320 pk motor. Alle voertuigen zijn uitgerust met o.a. een luchtgeveerde achteras en Eurotronic versnellingsbak.

Solucious is een foodservice bedrijf van de Colruyt groep en levert food (zowel vers als droog en diepvries)- en non-food producten en diensten aan professionele klanten. Solucious heeft 23.000 klanten en belevert die vanuit twee centraal gelegen distributiecentra in Lot en Bornem en vijf regionale hubs.

Alle Iveco-vrachtwagens hebben een IFAC-opbouwkast en een Thermo King T-1000 R 50 Spectrum koelinstallatie met drie verdampers die goed is voor drie temperatuurzones. Beide werden gemonteerd door Gradius. De IFACopbouw werd op maat gemaakt in het Italiaanse Bari.