averegtenHans Peeters en Innes Borghs zijn de nieuwe uitbaters van Taverne Boshuis in het provinciaal groendomein De Averegten in Heist-op-den-Berg.

De taverne is sinds september gesloten en werd gerenoveerd. Ze heropent op  25 februari met de nieuwe uitbaters. Tegen april is ook de eerste fase van de vernieuwde speeltuin afgewerkt en is het domein klaar voor de zomer.

Hans en Innes, een jong ondernemend koppel, hebben beiden ruime ervaring in de horeca en organiseren van evenementen. Momenteel baat Hans nog café d’Ouwe post in Duffel uit. Innes werkte als accountmanager in verschillende sectoren en heeft een uitgebreid netwerk in de ondernemerswereld.

Een nieuwe keuken en schilderwerken moeten de taverne een gezellige uitstraling geven. De menukaart zal bestaan uit een assortiment snacks aangevuld met pannenkoeken, gebak en ijsjes. Hans wil tevens alle trappisten op de kaart zetten.  De uitbaters staan klaar om vanaf eind februari wandelaars, fietsers, kinderen en hun (groot)ouders te verwelkomen.