garagegregoirToen Hervé Gregoir van de BMW concessie in Jette begin vorig jaar de BMW concessie Van Boom in Puurs overnam, was hij al van plan de Puurse vestiging grondig te renoveren. Die renovatie is nu volop aan de gang, en de bedrijfsleiding hoopt het nieuwe gebouw eind 2014 in gebruik te nemen.

“De schaalvergroting was nodig om onze service en ons aanbod te blijven garanderen en uit te breiden”, zegt Hervé Gregoir. “In de nieuwe showroom zal plaats zijn voor 24 nieuwe wagens en een dertigtal premium tweedehandsauto’s. Met meer dan vijftig wagens verdeeld over twee verdiepingen wordt het een enorme showroom, vlak naast de N16 in Puurs.”

Het oude gebouw van BMW Van Boom werd afgebroken en de nieuwe showroom die nu oprijst, werd getekend door het Antwerps architectenkantoor Lécharny & Bertrand Architects. Dit kantoor heeft ervaring met dergelijke projecten. Deze architecten tekenden onder meer het garagecomplex voor Ford/Hyundai op de Antwerpsesteenweg in Mechelen.

Tijdens de bouwwerken blijft de BMW-showroom in Puurs actief in de gebouwen waar vroeger de Modemakersvestiging was ondergebracht.