Nieuwe operationale directeur bij Volvo Vermant

SterckxJohan Sterckx is de nieuwe operationeel directeur van de drie Volvo Vermant vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem.

Eigenaar en CEO Guy Vermant heeft de zeer bewuste keuze gemaakt om het dagelijks operationeel beheer in handen te geven van een ervaren en competente manager. Zo kan Vermant zich in de snel evoluerende automobielmarkt volop bezighouden met de verdere strategische groei en ontwikkeling van de Volvo-activiteiten van de volledige Vermant Automotive Groep.

Johan Sterckx kan bogen op 18 jaar verkoop- en managementervaring in de automobielsector. Hij was twaalf jaar sales manager bij BMW Brussels Evere & Quartier Louise en drie jaar zaakvoerder van Q-cars in Herent.

De nieuwe operationeel directeur van Volvo Vermant heeft een aantal belangrijke uitdagingen: instaan voor volumegroei, het bestendigen van de hoge tevredenheid van de klanten en het voorbereiden en implementeren van de toekomstige Volvo-projecten voor Sales en After Sales, om zo tot de absolute top te blijven behoren.