Foto Joris Herregods

Foto Joris Herregods

Surprise is de naam van de nieuwe lingeriezaak die Isabelle Depaepe op vrijdag 1 augustus opende in de Hoogstraat 11 in Boom. Voor de gelegenheid knipte schepen van Middenstand Ils Blommaerts geen lint, maar een fuchsia beha door.

Eigenaar Isabelle was tot nu toe actief in coaching. “Ik begeleidde vrouwen met een gebrek aan zelfvertrouwen, en dat zal ik ook blijven doen. Eigenlijk leidde dat onrechtstreeks tot de opening van mijn lingeriezaak. Goede lingerie kan een vrouw meer zelfvertrouwen geven, maar het is natuurlijk niet genoeg. Een vrouw heeft steun nodig, en dat geldt ook bij het kiezen van de juiste beha. Ze moet er de tijd voor nemen, en daarom heb ik mijn zaak een huiskamergevoel gegeven, met sofa’s, een koffiecorner en een knusse aankleding. Ik wil voor elke klant genoeg tijd uittrekken. Het kiezen van lingerie moet als het ware een wellnessbeleving worden.”

Als locatie koos Isabelle de Boomse Hoogstraat. “Een paar jaar geleden hebben we in de buurt een huis gekocht, en het was me opgevallen dat in deze winkelstraat geen lingeriezaak meer was. In hetzelfde pand is er wel jarenlang één geweest.”

Surprise lingerie heeft een assortiment van elf merken, met naast klassiekers als Chantelle en Passionata ook het pikante Pretty Wilde en voor dames met een maatje meer die er toch mooi willen uitzien Empreinte. Op donderdagavond is er een mogelijkheid voor privé-shopping.