Nieuwe collectie van Heistse ontwerpster

tylaineBarbara Dex wordt het nieuwe gezicht van Commedia dell’arte, de nieuwe collectie van de Heistse modeontwerpster Tylaine Van den Broeck (foto). De collectie wordt op 19 maart voorgesteld in Huis Happaert in Antwerpen.

Commedia dell’arte is de vierde zomercollectie van het modelabel Maison Tylaine, na de succesvolle collecties Les Péchés Mortels, Birdcage en Camera Obscura. Het is een frivole, vrouwelijke collectie met theatrale elementen. Elk silhouet krijgt een verwijzing naar de typische karakters uit de commedia dell’arte als Arlecchino, Brighella en Colombina. De collectie wordt gekenmerkt door frisse, frivole zomerkleuren met geraffineerde accenten zoals kant, pareltjes en pailletten en op en top vrouwelijke silhouetten. Ook in deze collectie is de signatuur van Maison Tylaine vrouwelijkheid, frisheid en elegantie.

Maison Tylaine is het modelabel van de Vlaamse pianiste Tylaine Van den Broeck die deelnam aan De Designers op VTM. Het kleinschalige label is uitsluitend verkrijgbaar via webshops, pop-up stores en in de Leuvense modezaak June in the City.

Als pianiste werkt Tylaine samen met nationale en internationale artiesten als Praga Khan, Maurice Engelen, UDO, Laura Pausini, The London Quartet, Erik & Sanne, Helmut Lotti, Lisa del Bo, Ingeborg, Els de Schepper, Wim Soutaer en The Supremes.