WILLEBROEK – Willebroek krijgt een nieuwe Carrefour Market. Die opent op 11 april op de Dendermondsesteenweg 167. Er zullen 35 mensen werken.

De Willebroekse Carrefour Market wordt een ruime winkel met een oppervlakte van 1.575 m² en brede gangen zodat winkelen comfortabel kan gebeuren. De logische en duidelijke inrichting van de winkel moeten daartoe bijdragen. De meubelen zijn laag gehouden, zodat klanten en personeel een overzicht hebben over de volledige winkel.

Ledverlichting en zachte kleuren moeten bijdragen tot een aangename sfeer. Via lichtkoepels komt natuurlijk daglicht binnen. Er werd ook gelet op duurzaamheid, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en warmterecuperatie.

Vers

© Carrefour.

Market profileert zich als de versspecialist, en daarom kreeg de afdeling fruit en groenten een prominente plaats aan de ingang van de winkel. Daarnaast springt vooral de traiteurafdeling met bedieningstoog met een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren in het oog. In de beenhouwerij wordt het vlees ter plaatse versneden. Er is eveneens een assortiment verse bakkerijproducten.

De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met glutenvrije, biologische en dieetproducten. Daarnaast is er een ruim assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten. Klanten kunnen zelf vers appelsiensap persen, is er een koffiemachine met gratis koffie en een kippenspit.

Lang open

De ruime openingstijden zijn een van de grootste troeven van de nieuwe Market. Op zondag is de winkel open van 9 tot 13 uur, op maandag van 13 tot 20 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 8 tot 20 uur.

Er is een overdekte fietsenstalling en een autoparking met 118 plaatsen. De winkel is voorzien van een Carrefour Drive-afhaalpunt. Klanten kunnen er ook hun Simply You Box bestellen en afhalen. Aan het onthaal is een kariboo-afhaalpunt.

De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door Murat Güngor en er zullen 35 mensen werken. Zij zijn grotendeels afkomstig uit de regio.