Nieuwe business club BNI Klein-Brabant

cleymansVoor de ondernemers van Willebroek, Bornem, Puurs en Sint-Amands gaat er op 26 september een nieuwe business club van start: BNI Klein-Brabant. Het is een nieuw chapter van een wereldwijd netwerk. BNI of Business Network International heeft meer dan 135.000 leden en is actief in meer dan 45 landen. Sinds 2012 worden BNI-locaties uitgebouwd in de regio Antwerpen-Mechelen en de nieuwste is BNI Klein-Brabant.

Rudi Cleymans van Syneton, director BNI Klein-Brabant: “Onze afdeling gaat van start met 23 ondernemende leden waar ik er één van ben. Wekelijks komen ondernemers, zakenmensen en vrije beroepsbeoefenaars bijeen om met en voor elkaar zaken te doen. BNI structureert dit zakendoen met één doel: meer omzet genereren. Wij vinden klanten voor elkaar. 98% van de ondernemingen heeft voor het verwerven van nieuwe opdrachten baat bij mond-tot-mondreclame, en slechts 3% heeft hier een strategie voor. BNI biedt de handvatten en helpt die strategie succesvol in praktijk te brengen.”
Op de eerste bijeenkomst van vrijdag 26 september in De Kollebloem in Puurs (traditiegetrouw voor BNI tussen 7 en 9 uur ’s morgens) worden ook de burgemeesters van Willebroek, Bornem, Puurs en Sint-Amands verwacht.