bestpittigmechelenBest Pittig Mechelen, bedoeld voor ondernemende vrouwen van 25 tot 45 jaar, is opnieuw uit de startblokken geschoten. Het initiatief van Markant vzw bestaat al sinds 2014 in Mechelen, maar de nieuwe start met een nieuwe bestuursploeg moet de organisatie een boost geven. Onlangs kwamen 50 straffe madammen samen bij T’iles Malines voor de voorstelling van het jaarprogramma 2016-2017.

De ambitieuze dames die de nieuwe kar zullen trekken bij Best Pittig Mechelen zijn: Patricia Maureira, Silvie Rossel, Marijke Lamon, Kim Schaefer, Ans De Bremme, Liesbeth de Maeseneer, Herlinda Maes, Ingrid Schroyens, Hannelore Sels en Debbie Jacobs. De focus van de organisatie ligt op het opdoen van inspiratie, het samen beleven van unieke ervaringen en het uitbreiden van het persoonlijke of professionele netwerk.

Het Mechelse netwerk wil vooral een maandelijkse afspraak zijn voor ondernemende vrouwen om contacten te leggen met andere straffe madammen uit Mechelen en omgeving. De eerstvolgende activiteit vindt op 26 oktober plaats in het Oh! Ondernemershuis in Mechelen. Dan staat een sessie Personal Branding met Greet Bunnens op het programma.

Best Pittig staat voor de jongerennetwerken van de vzw Markant die meer dan 25.000 ondernemende vrouwen vertegenwoordigt. Binnen de vzw zijn er twee takken: Markant voor zinvolle vrijetijdsbesteding in de maatschappelijke en culturele sector en Artemis als professioneel netwerk voor vrouwelijke ondernemers, vrije beroepers, kader- en directieleden.

Meer info over Best Pittig Mechelen via de Facebookpagina.