Lier heeft er sinds maandag een nieuw bemand Q8-tankstation bij aan de Hoogveldweg 131. Klanten kunnen er niet alleen tanken. Ze kunnen er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop & Go die 7/7 geopend is van 6 tot 22 uur en een ruim aanbod van verse kwaliteitsproducten biedt, met onder meer verse maaltijden. Er zijn tevens een Panos en een uitgebreide koffiecorner van Nespresso.

Het tankstation beschikt over één pompeiland met vier pompen. Er wordt ook een plus-punten terminal geïnstalleerd.

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen”, vertelt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.

Q8 en Delhaize merkten bij hun klanten de afgelopen jaren een stijgende vraag naar buurtwinkels, zoals kleine winkels langs autosnelwegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. Om aan deze vraag tegemoet te komen, werd een volledig nieuwe Delhaize Shop & Go winkel ondergebracht in het Q8-tankstation van Lier.

Die winkel is vooral gericht op klanten die onderweg snel kant-en-klare producten willen meenemen of ter plaatse iets willen eten. Daarnaast vind je er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta, ontbijtproducten enz. Het aanbod omvat ongeveer 1.500 producten, waarvan 200 verse. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dag vers brood. De broden worden ter plaatse gebakken. “Licht, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Shop & Go Delhaize Lier. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen,” aldus Abdil Köycü en Ahmet Altintas, de uitbaters van Q8 Shop & Go in Lier.