Nieuw gebouw voor tweedehands leasewagens

KBCautoleaseKBC Autolease opereert in de Ambachtsstraat in Londerzeel sinds kort in een nagelnieuw gebouw met een vier verdiepingen tellende parkeertoren. Daarin staan meer dan duizend second life leasingwagens te wachten op klanten. De wagens worden klaargestoomd in de onderhouds- en reparatieruimtes en gewassen in de eco-carwash.

De remarketing-afdeling van KBC Autolease zoekt nieuwe eigenaars voor leasingwagens waarvan het contract ten einde is. Jaarlijks gaat het om zo’n 11.000 wagens.  85% van de auto’s wordt verkocht op een professionele veiling. Maar ook particulieren en bestuurders van KBC Autolease kunnen zo’n tweedehandswagen kopen. Dat kan nu in de nieuwe multifunctionele parkeertoren in Londerzeel die plaats biedt aan duizend tweedehands leasingauto’s. Die krijgen een grondige check-up alvorens ze worden verkocht. In de toekomst zullen er ook elektrische wagens en tweewielers worden verkocht.

KBC Autolease is de gespecialiseerde autoleasemaatschappij van de KBC Groep. Met een wagenpark van ruim 45.000 voertuigen (2013) is KBC Autolease een vooraanstaande marktspeler op de Belgische autoleasemarkt.