Nieuw boek van businesscoach Sara Van Wesenbeeck

spitsuurvrouw

Sara Van Wesenbeeck, life- en businesscoach uit Bonheiden, heeft een nieuw boek uit: Het Handboek voor de Spitsuurvrouw. Het boek is bedoeld voor werkende vrouwen voor wie het leven één langgerekt spitsuur is, vol multitasken en laptoplunchen.

Het boek is zeer praktisch opgevat met hapklare brokken informatie. Je kunt het gemakkelijk na vijf minuten weer neerleggen en toch het gevoel hebben dat je een paar interessante tips hebt gekregen om je privé-leven en je professionele activiteiten en vooral de combinatie van beide beter te managen. Het komt vooral aan op het groeperen van taken en een goede voorbereiding.

Sara Van Wesenbeeck weet waar ze het over heeft. Ze is niet alleen life- en business coach, maar ook professional organizer, mediator en spreker. Met haar bedrijf Plus Organizing coacht ze managers, ondernemers en privé-personen bij het creëren van een leven met minder stress, meer tijd, een ruimer budget en een betere levenskwaliteit. Sara is tevens Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap, business mentor bij de Britse Cherie Blair Foundation en een veelgevraagd expert in de media.

Het Handboek voor de Spitsuurvrouw is uitgegeven bij Lannoo en kost 18,99 euro. Het e-boek kost 14,99 euro.