Nieuw bestuur voor Jong Voka Mechelen

mertensJong Voka Mechelen heeft een nieuw bestuur, geleid door voorzitster Ilse Mertens. Het nieuwe achtkoppige gezelschap bestaat uit nieuwkomers en gevestigde waarden. Op 10 september verzamelen ze in Mechelen voor hun openingsevent met Alain Indria van GingerLove.

“Wij gaan er voor jullie een TOPjaar van maken”, dat is de boodschap van de nieuwe top van Jong Voka Mechelen na één van de bestuursvergaderingen deze zomer. Naast voorzitster Ilse Mertens (Mahla Advocaten en bemiddelaars) bestaat het nieuwe bestuur van Jong Voka Mechelen uit ondervoorzitter Dimitri De Meester (Drempelverlagers), Jens Joossens (GD&A Advocaten), Jelle Laeremans (Laeremans Geert), Kenny Van Paesschen (ShopWeDo & Babygoodies), Kevin Smet (ShareTEC), Wim Van den Berghe (Skillflex) en Said Al Farisi (ASAP). Roel Dockx is de contactpersoon die namens Voka-Kamer van Koophandel Mechelen de belangen van Jong Voka Mechelen in het grotere geheel waarborgt.

Het nieuwe bestuur maakt van de zomerperiode gebruik om het verhaal en de activiteiten van Jong Voka Mechelen te vernieuwen. Ze blijven zich focussen op ondernemers, young potentials en kaderleden tot en met 45 jaar die economisch actief zijn in de regio Mechelen. “Met enkele nieuwe gezichten in het bestuur, frisse ideeën en een torenhoog enthousiasme vangen wij het nieuwe werkingsjaar aan”, aldus voorzitster Ilse Mertens. “Aan de missie van Jong Voka Mechelen wordt niet geraakt. Ons primair doel blijft jonge ondernemende geesten samen te brengen om te leren en geïnspireerd worden van en door elkaar. Enkele oude vertrouwde events en concepten zullen wel een opknapbeurt krijgen.”

Jong Voka Mechelen verzamelt op donderdagavond 10 september bij Telenet in Mechelen voor hun openingsevent. “Met Alain Indria van GingerLove hebben we voor ons openingsevent volop de kaart van inspiratie getrokken”, aldus Mertens. Onder het motto GingerLove: Peace & Love for People & Planet wil Alain Indria de aanwezigen die avond overtuigen dat Bio ook best Rock ‘n’ Roll mag zijn.

Inschrijven voor het openingsevent van Jong Voka Mechelen kan via de website. Daar vind je ook alle info over de werking. Via de sociale media kan je de komende weken op de hoogte blijven. Noteer ook alvast donderdagavond 8 oktober voor het Jong Voka café.